Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på
80 203 303 i tidsrummet 9 - 19 uanset om du er eksisterende kunde eller ej. Så hjælper vi med svar på eventuelle spørgsmål.

 

Vores kundeservice udgår fra Begravelse Danmarks forretning i Nyk F. hvor al den viden vi har om begravelser.dk bliver opsamlet og brugt til at betjene de pårørende på sitet.

Vores hovedkraft i kundeservice er:

 

Kristian Larsen Bedemand Nyk.F

Kristian Larsen

Bedemand i Nyk F.

Kristian har været bedemand i adskillige år og har siden 2017 været en del af vores Team i på Lolland og Falster.

Kristian Larsen har gennem sit arbejde i Begravelse Danmark et godt kendskab til mere en 45 bedemands kolleger over hele Begravelse Danmark, og vil derfor være i stand til at sikre , at brugere af begravelser.dk får den bedste service fra netværket og kollegerne i Begravelse Danmark som står bag begravelser.dk i udførelsen af opgaverne.

Kristian Larsen Bedemand Nyk.F

Henrik Trenskow

Bedemand i Aalborg

Henrik har været bedemand i adskillige år og har siden 2015 været en del af vores Team i på Nordjylland.

Kom til Begravelse Danmark som bedemand i sensommeren 2015 og startede i forretningen på Vesterbro i Ålborg. Henrik kom fra en stilling på Ålborg Universitetshospital, hvor Henrik blandt andet har fungeret som portør og medarbejder i Kapellet.

 

Kristian Larsen Bedemand Nyk.F

Helle Skovmand

Helle kom til Begravelse Danmark i foråret 2017 og har sin primære adresse i forretningen på Heden 6 i Odense


 

 

Vi glæder os til at være behjælpelig med vores viden og erfaring.Du kan ringe til kundeservice på telefon: 80 203 303. Telefonsupport er åben alle ugens dage mellem kl. 9-19. Du kan også skrive til kontakt@begravelser.dk.---begravelser.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline.