Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på
78 731 510 i tidsrummet 9 - 19 uanset om du er eksisterende kunde eller ej. Så hjælper vi med svar på eventuelle spørgsmål.

 

Vores kundeservice udgår fra Begravelse Danmarks forretning i Nyk F. hvor al den viden vi har om begravelser.dk bliver opsamlet og brugt til at betjene de pårørende på sitet.

Vores hovedkraft i kundeservice er:

 

Kristian Larsen Nyk F 0117

Kristian Larsen

Bedemand i Nyk F.

Kristian har været bedemand i adskillige år og har siden 2017 været en del af vores Team på Lolland og Falster.

Kristian Larsen har gennem sit arbejde i Begravelse Danmark et godt kendskab til mere en 45 bedemands kolleger over hele Begravelse Danmark, og vil derfor være i stand til at sikre , at brugere af begravelser.dk får den bedste service fra netværket og kollegerne i Begravelse Danmark som står bag begravelser.dk i udførelsen af opgaverne.

Bjarne Jensen Maj 2018 Tilpaset 4 3 

Bjarne Jensen

Bedemand i Herlev

Jeg er en erfaren bedemand, og det er vigtigt for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår rolig og velorganiseret.

Kom til Begravelse Danmark som bedemand i 2011

 

Helle Profil

Helle Skovmand

Bedemand i Odense

Jeg kom til begravelsesforretningen i foråret 2017. Tidligere arbejdede jeg som it-konsulent – bl.a. med mange opgaver i Grønland. Erfaringerne herfra bruger jeg også som bedemand.

Jeg ønsker at gøre en forskel for jer som pårørende ved at lytte til de ønsker, I har og dem, I måske endnu ikke har tænkt på. Min opgave er at vejlede jer til den bedst mulige oplevelse i situationen.

 

 

Vi glæder os til at være behjælpelig med vores viden og erfaring.Du kan ringe til kundeservice på telefon: 78 731 510. Telefonsupport er åben alle ugens dage mellem kl. 9-19. Du kan også skrive til kontakt@begravelser.dk.---begravelser.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline.