Bedemænd i Midtjylland

I Midtjylland bliver vores kunder betjent af Begravelse Danmarks erfarne og veletablerede netværk af bedemænd.

 

Ulrik Baun Århus

Begravelser.dk er Begravelse Danmarks online-forretning. Vi har mere end 100 års erfaring. Når du køber begravelsen online hos os, sparer du op til 65% på prisen.

I Midtjylland består vores team af ni erfarne bedemænd. En af dem er Ulrik Baun, der har været bedemand siden 2002 og også sidder i vores kundeservice. 

 

 

Bestil trygt begravelsen online, det er nemt og billigt:

  1. Bestil bisættelse eller begravelse her på siden.
  2. Du bliver ringet op af en erfaren bedemand fra vores centrale kundeservice.
  3. Han aftaler detaljerne omkring forløbet med dig og sender dem videre til netværket i Midtjylland.
  4. Teamet i Midtjylland tager herefter over og sikrer dig en god afsked.


Læs mere om at bestille begravelse online her


 

Teamet i Midtjylland består af:

Ulrik Baun Århus

 

Ulrik Baun

Bedemand

Ulrik kom til Begravelse Danmark i 2015 og havde på det tidspunkt været bedemand i mange år. Ulrik har mere end 15 års erfaring i jobbet som bedemand. Gennem sit store og mangeårige arbejde har Ulrik derfor et stort og bredt lokalkendskab. Til daglig er Ulrik primært i forretningen i Tilst men han er også en del af Teamet som dækker Djursland.

Eva Bræstrup Århus

Eva Bræstrup

Bedemand

 

Henriette Kegel Århus

Henriette Kegel

Bedemand

   

 

 

   
     

 

     

 


Mere om teamet i Midtjylland

Med udgangspunkt i byerne Aarhus og Rønde på Djursland råder Begravelser.dk over et stærkt netværk af bedemænd som kommer i hele regionen.

Kollegerne, der betjener Midtjylland er kendte ansigter for rigtig mange kunder som bruger Begravelse Danmark ligesom kontakten til de store Kirkegårde i Randers og Aarhus er veletableret.

Vi bruger primært de to krematorier, der er beliggende i Randers og Aarhus og her kommer vores kolleger naturligvis dagligt.

Når du bestiller begravelse her på sitet, kan du således være tryg ved, at det er en lokal og erfaren bedemand, der står for hele forløbet. 

Teamet i Midtjylland råder over 4 rustvogne som er placeret rundt i byerne. Derudover råder teamet over en Ford Max til blomstertransport og urnetransport.

Herudover er der tilknyttet 8 personer som hjælper teamet i forbindelse med køreture og afhenting af forskellige papirer.

 

Bestil Bisaettelse Low Btn Bestil Begravelse Low Btn